Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

04. 03. 2023. 15:25 >> 15:25

BEČIĆ U DANILOVGRADU

"Sudite na izborima strogo ali pošteno"

Sudite na ovim izborima strogo ali pošteno, i što je najvažnije časno, poručio je je kandidat za predsjednika Crne Gore, Aleksa Bečić koji je iz Danilovgrada krenuo u pobjedničku kampanju za predsjednika Crne Gore.

Bečić je srdačno dočekan od strane Danilovgrađana, nakon čega je obišao više lokacija u samom gradu.

Razgovarao je sa brojnim građanima o izazovima sa kojima se susrijeće Danilovgrad i Crna Gora, te ukazao na svoju viziju njihovog prevazilaženja i snažnijeg napretka države Crne Gore ističući da su čast, skromnost i tradicionalne crnogorske vrijednosti jedini put uspjeha cijele Crne Gore.

"Nemam ni skupih nekretnina, ni jahti, niti bilo kakvih velikih materijalnih dobara. Crna Gora je mala. Da toga ima, svi bi to znali. U mojoj biografiji, nećete naći riječi kojima sam vrijeđao druge ljude, ili ih dijelio po vjerskom, nacionalnom ili bilo kom drugom aršinu. U mojoj biografiji, međutim, naći ćete da sam uvijek držao do svoje riječi, jer moja riječ je moja čast, te ako pogazim riječ, izgubiću čast", poručio je Bečić iz Danilovgrada.

"Zato Vas pozivam da glasate za Vašu i našu čast. Ovi izbori su prozor u budućnost i Vi glasate za jednog koji treba da predstavlja sve. Taj jedan koji predstavlja sve mora biti jednako častan kao i Vi. Sudite na ovim izborima strogo ali pošteno, i što je najvažnije časno. Neka Vas vodi čast, i imaćemo časnu Crnu Goru. Ja Vam obećavam da ću Vašu čast ugraditi u sve institucije i politiku koju budem vodio. Na taj način ćemo zajedno graditi časnu budućnost u kojoj vlada pravda i tolerancija, ljubav, povjerenje i poštovanje", zaključio je Bečić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније