Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

26. 02. 2023. 20:22 >> 14:14
4

POTPISI U DIK-U

Demokrate predale kandidaturu Bečića

Predstavnici Demokratske Crne Gore predali su večeras Državnoj izbornoj komisiji kandidaturu Alekse Bečića za predsjedničke izbore, koji će biti održani 19. marta.

Funkcioner Demokrata Nikola Rovčanin je, ispred partije, kazao da predaju svu potrebnu dokumentaciju i preko 50 odsto više od potrebnih potpisa. Istakao je i da je Bečić pobjednički kandidat, te da ga vide u drugom krugu. 

"Našem kadidatu je Crna Gora i kolijevka i grob, tako da on čašću stoji iza savoje kandidature", rekao je Rovčanin u DIK-u.

Potpise podrške zvanično je predala poslanica Demokrata Zdenka Popović.

Rok za predaju predsjedničkih kandidatura ističe večeras u ponoć.

DIK je do sada potvrdio kandidature Andrije Mandića (NOVA), Draginje Vuksanović Stanković (SDP) i Mila Đukanovića (DPS).

Danas su potpise podrške predali Goran Danilović (Ujedinjena Crna Gora) i Jakov Milatović (Pokret "Evropa sad").

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније