Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

22. 02. 2023. 11:03 >> 14:52
23

U DIK-U

SDP predao kandidaturu Vuksanović Stanković

Socijaldemokratska partija (SDP) predala je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predsjedničku kandidaturu poslanice te stranke Draginje Vuksanović Stanković.

Lider SDP-a Raško Konjević kazao je ranije da su skupljena 10.253 potpisa, od kojih je 9.350 predato DIK-u zajedno sa drugim zakonski potrebnim dokumentima.

Predsjednički izbori zakazani su za 19. mart, a do sada je potvrđena samo kandidatura jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića.

Kandidaturu je predao i lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić, ali je DIK nije potvrdio.

Dejan Vukšić iz Demohrišćanskog pokreta takođe je najavio učešće.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније