Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Т.Г.

01. 02. 2023. 15:42 >> 15:38

MILER

"Kolašin grad koji je prepoznatiljiv po turističkim i kulturnim sadržajima"

Ambasador Austrije u CG Karl Miler sastao se sa predsjednikom Opštine Vladimirom Martinovićem i tom prilikom zahvalio na gostoprimstvu, ističući da je Kolašin grad prepoznatiljiv ne samo po turističkim već i kulturnim sadržajima, navodi se u saopštenju Opštine Kolašin.

Kako se u saopštenju navodi, u razgovoru sa Martinovićem Ambasador je istakao "da svaki grad ima pravo da se oduži svojim znamenitim ličnostima, kakva je bio počivši mitropolit Amfilohije koji je bio značajna ličnost, kulturni djelatnik, član Udruženja književnika".

Na sastanku je na obostrano zadovoljstvo prihvaćena ideja o uspostavljanju saradnje sa nekim od austrijskih gradova što će biti snažna potpora za dalje jačanje turističke, ekonomske i kulturne saradnje ali i sticanje potrebnog iskustva iz ovih oblasti koje je od izuzetnog značaja za Kolašin, ističe se u saopštenju. 

Kako ističu iz Opštine Kolašin, Martinović je tokom posjete upoznao ambasadora sa aktuelnim razvojnim planovima, kao i turističkim, privrednim i investicionim potencijalima opštine i iskazao zahvalnost ambasadoru na ogromnoj spremnosti da se Kolašin poveže sa Austrijom i njenim gradovima kako bi na taj način sticali nova iskustva koja se itekako mogu i implementrirari u dalji razvoj Kolašina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније