Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

25. 01. 2023. 18:32 >> 22:46

LIDER DCG

Bečić u zvaničnoj posjeti Americi, sastaće se i sa Eskobarom

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić sa saradnicima boravi u petodnevnoj zvaničnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama gdje će se sresti sa visokim zvaničnikom Stejt departmenta, Gabrijelom Eskobarom.

Bečić će se sastati i sa predstavnicima Savjeta za nacionalnu bezbjednost (NSC), prestavnicima Biroa za evropska i evroazijska pitanja, koordinatorom za globalnu borbu protiv korupcije, predstavnicima Kancelarije za evropske poslove, zatim sa predstavnicima Kancelarije za evropsku bezbjednost i politička pitanja, kao i sa predstavnicima Kancelarije za Evropsku uniju i regionalne poslove.

Bečić će se sa saradnicima sastati i sa direktorom Međunarodnog republikanskog instituta za Evropu, regionalnim direktorom za programe centralne i istočne evrope u Nacionanom demokratskom isntitutu, kao sa drugim visokim američkim zvaničnicima o čemu će nakon sastanaka informisati javnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније