Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

П.Р.

06. 12. 2022. 19:46   >>  19:45 1

SD REAGOVAO

"SDT nas neće zastrašiti izmišljenim aferama i optužnicama"

Socijaldemokrate Crne Gore (SDCG) poručile su da ih Specijalno državno tužilaštvo (SDT) neće zastrašiti izmišljenim aferama i optužnicama, dodajući da zloupotreba moći, koju, kako navode, pokušavaju da sprovedu protiv njih, neće dati ama baš nikakve rezultate.

SDT je uputio zahtjev predsjednici Skupštine Crne Gore, Danijeli Đurović za skidanje imuniteta, pored ostalih, i poslnicima SD-a Ivanu Brajoviću i Damiru Šehoviću, zbog formiranja krivičnog predmeta povodom raspodjele stanova državnim funkcionerima.

Iz SD-a tvrde da je SDT krenuo, po nalogu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, u obračun sa dvojicom njihovih poslanika.

"Žalosno je da se Specijalno državno tužilaštvo stavilo na raspolaganje jednom korumpiranom političaru koji je pozicije moći iskoristio isključivo za urušavanje države i pomaganje organizovanog kriminala, ali i njima, i svima ostalima šaljemo poruku da nas izmišljenim aferama i optužnicama neće zastrašiti i da zloupotreba moći koju pokušavaju da sprovedu protiv nas neće dati ama baš nikakve rezultate", zaključili su u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније