Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Т.Г.

06. 12. 2022. 19:21 >> 19:44
2

GP URA

"Pozdravljamo potez SDT-a, glasaćemo za ukidanje imuniteta"

Građanski pokret URA poručio je da će na Administrativnom odboru i u plenumu glasati za ukidanje poslaničkog imuniteta za Predraga Boškovića, Ivana Brajovića, Damira Šehovića, Suzanu Pribilović, i Dragicu Sekulić.

"Pozdravljamo potez Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) kojim se traži od Skupštine  ukidanje poslaničkog imuniteta za Predraga Boškovića, Ivana Brajovića, Damira Šehovića, Suzanu Pribilović, i Dragicu Sekulić, povodom osnovanih sumnji da su zloupotrijebili položaj pljačkajući državu i građane dodjelom stanova", navodi se na Tviteru GP URA. 

Ističu da će njihovi poslanici na Administrativnom odboru i u plenumu glasati za ukidanje imuniteta, te da su obećali da dolazi vrijeme pravde i prava. 

"Naši poslanici će na Administrativnom odboru i u plenumu glasati za ukidanje imuniteta. Obećali smo i uveliko dolazi vrijeme pravde i prava. Crna Gora bez kriminala i korupcije, bez mržnje i prošlosti - dom svih njenih građana", zaključuju iz GP URA. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније