Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

T.Г.

28. 11. 2022. 19:16 >> 19:21

SO DANILOVGRAD

Grgurović: Sjednica 30. novembra, načelno postigli dogovor

Prva sjednica novog saziva lokalnog parlamenta u Danilovgradu biće u srijedu 30. novembra, kazao je Aleksandar Grgurović predstavnik pokreta "Evropa sad" u emisiji "Mreža" na TVCG. On je istakao da će predsjednik Opštine Danilovgrad biti iz pokreta "Evropa sad", a predsjednik skupštine tog grada iz Demokratskog fronta.

Grgurović je kazao da je prva tačka novog saziva parlamenta verifikacija odborničkih mandata, a druga tačka je izbor za predsjednika skupštine u tom gradu. 

On je istakao da su dogovori načelno finiširani, ali da ima još razgovora.

"Načelno smo postigli neke dogovore, između najjačih konstituenata vlasti, pokreta "Evropa sad" i Demokratskog fronta i Demokrata", naveo je Grgurović.

Grgurović je kazao da je predsjednik Opštine Danilovgrad biti iz pokreta "Evropa sad".

"Oko tri te načelne pozicije u opštini, a to je predsjednik opštine, koji će biti iz pokreta "Evropa sad", predsjednik skupštine koji će biti iz DF-a i prvi potpredsjednik koji će biti iz redova Demokrata", naveo je Grgurović. 

On je istakao da smatra da sve partije koje su bile opozicija, treba da zajedno sa njima čini vlast. 

"Ono što je ostalo još nedefinisano, a u toku su pregovori je nešto što čini mi se bi bilo politički mudro, nadam se korektno i prije svega ljudski, da sve partije koje su ušle u lokalni parlament a bile su opozicija 30 godina DPS-u da zajedno sa nama čine vlast", naveo je Grgurović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније