Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

О.З.

10. 11. 2022. 09:10 >> 09:16

NAJ(NE)AKTIVNIJI POSLANICI

Koprivica govorio preko 18 sati, Gvozdenović nepuna dva minuta

Najaktivniji poslanik 27. saziva Skupštine Crne Gore tokom plenarnih zasijedanja, od konstitutivne sjednice 23. septembra 2020. do 1. septembra ove godine, bio je Momo Koprivica iz Demokratske Crne Gore, objavio je Centar za građansko obrazovanje (CGO).

Kako se navodi, Koprivica je u skupštinskoj sali govorio ukupno 18 sati, 30 minuta i 59 sekundi, a za njim slijedi Branko Radulović iz Pokreta za promjene (PzP) sa 16 sati, 11 minuta i 45 sekundi govora.

"Na drugoj strani, u neaktivnosti prednjače poslanici iz DPS-a, pa su tako neki od njih, po evidenciji Skupštine Crne Gore o svima koji su uzimali riječ tokom tog perioda, ubilježili svega nekoliko minuta govora, poput Mevludina Nuhodžića sa minut i 42 sekundi i Branimira Gvozdenovića sa dva minuta i 51 sekundu", navode iz CGO-a.

CGO je, uporedivši primanja poslanika i poslanica sa njihovim aktivizmom na plenarnim zasijedanjima, dao pregled po šest najaktivnih i šest najneaktivnijih u tom pogledu.

"Poslanici, takođe, rade i u odborima, a njihov aktivizam i u tom formatu je vrlo raznolik", dodaju iz CGO-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније