Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Б.

17. 10. 2022. 14:54 >> 14:53
2

MILAČIĆ

"Inicijativa za smjenu dva ministra trebala stići i prije u Skupštinu"

Prava Crna Gora pozdravlja brz i pozitivan odgovor Dritana Abazovića na inicijativu Prave Crne Gore za smjenu ministara Ranka Krivokapića i Raška Konjevića.

Kako navode u saopštenju, velika je šteta što ovaj predlog nije stigao u Skupštinu ranije, što se čekalo na inicijativu Prave Crne Gore, s obzirom da su ova dva ministra prethodnih mjeseci u zemlji i inostranstvu vršili organizovanu kampanju klevete i destabilizacije čitave Crne Gore.

"Ovom narodu je dosta teza o 'neophodnosti' organizovanog kriminala u cilju 'viših interesa', 'patriotizma', 'odbrane države', plasiranih u kontinuitetu trideset godina. Taj narativ je Crnu Goru doveo do ekonomskog, političkog i moralnog dna, dok je građane dijelio i upućivao na međusobnu mržnju i podozrenje. Taj narativ je, više od bilo čega drugog, stvorio kriminalne organizacije u Crnoj Gori koje u svojim rukama drže milijarde eura, čime se ne mogu 'pohvaliti' ni najveće kriminalne grupe u Evropi, Latinskoj Americi i širom svijeta", navode u saopštenju koje je potpisao predsjednik Prave Marko Milačić.

Prava Crna Gora je sigurna da će pobjednici 30. avgusta podržati ovu inicijativu i da će ona proći u Skupštini, bez obzira na heterogenost ideologija i političkih razlika među predstavnicima većine, jer je mišljenje svih o radu i karakteru ova dva ministra, kao i njihovom nezvaničnom šefu Milu Đukanoviću, praktično nepodijeljeno.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније