Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

01. 10. 2022. 13:07   >>  13:05 7

DANIJEL ŽIVKOVIĆ PORUČIO

Skupštinu trebalo predati Bošnjak da bi se Đukanović smijenio bez mišljenja US

Skupštinu je trebalo predati potpredsjednici parlamenta Branki Bošnjak kako bi se Miodrag Lekić izabrao bez dobijenog mandata u skladu sa Ustavom, a predsjednik države Milo Đukanović smijenio bez mišljenja Ustavnog suda, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista Danijel Živković.

Poslanici u petak nijesu izglasali inicijativu za razrješenje predsjednice parlamenta Danijele Đurović.

Živković je na Tviteru napisao da je ono što nije uspio sa Bulajićem, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić najavio sa Bošnjak.

On je kazao da se više puta moglo viđeti kako izgleda rušenje ustavnog poretka od DF-a.

“Sada je Skupštinu trebalo predati u ruke Branke Bošnjak, kako bi se izabrao Lekić bez dobijenog mandata u skladu sa Ustavom, a sve okončalo razriješenjem predsjednika države bez mišljenja Ustavnog suda. Režiseri u Beogradu, izvođači u Podgorici, pokušaj – neuspio”, rekao je Živković.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније