Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

01. 10. 2022. 11:08   >>  11:08

ČESTITKA ĐUROVIĆ

"MUP i UP svakodnevno doprinose stvaranju sigurne zemlje"

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, ministru unutrašnjih poslova Filipu Adžiću, direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu i pripadnicama Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije.

"Obavljajući svoju zahtjevnu dužnost hrabro, profesionalno i odlučno, svakodnevno doprinosite stvaranju sigurne zemlje i zaštiti svih njenih građanki i građana. Vi ste čuvari zakona i javnog reda i mira i, u tom smislu, imate značajnu ulogu u jačanju vladavine prava i funkcionisanju pravne države", navodi se u čestitci.

Đurović ističe da su zadaci pripadnica i pripadnika MUP-a i Uprave policije ozbiljni i odgovorni, ali da nema dilemu da će i u budućnosti sve obaveze izvršavati u skladu sa propisima i etičkim kodeksom, te da će u svakom trenutku biti na raspolaganju građanima.

"Rad u MUP-u i Upravi policije nije običan posao, već podrazumijeva konstantnu dužnost služenja svakom žitelju, državi i zakonu, sa ciljem postizanja opšteg dobra. Zbog toga, država mora da stane iza zaposlenih u MUP-u i Upravi policije i da se u najvećoj mogućoj mjeri posveti poboljšanju njihovog životnog standarda", piše u čestitki.

Sigurna je, dodaje Đurović, da će MUP i UP nastaviti sa beskompromisnim i predanim radom na očuvanju mira i stabilnosti u Crnoj Gori, kao i zaštiti osnovnih društvenih vrijednosti i izgradnji bezbjednog okruženja za naše građane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније