Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Т.С.

28. 09. 2022. 13:05   >>  13:04

ODBORNIČKI KLUB SAOPŠTIO

"Berane sad" nastavlja jedinstveno djelovanje

Odbornički klub pokreta "Berane sad" nastaviće jedinstveno da djeluje u lokalnom parlamentu i na lokalnom nivou bez obzira na podjele između Demohrišćana i "Evrope sad", poručeno je sa današnje konferencije za novinare.

Predsjednik ovog pokreta i aktuelni potpredsjednik Opštine Berane, Mladen Premović, kazao je da su od četiri odbornika u lokalnom parlamentu tri, zajedno sa njim, pristupili Demohrišćanskom pokretu, dok je jedan pristupio pokretu "Evropa sad".

"Evo, ovdje pored mene su tri odbornika, Maja Đurišić, Ranko Šćekić i Sveto Stanković. Mi pristupamo Demohrišćanskom pokretu, ali sam siguran da će i uvaženi kolega Igor Babić, kao četvrti odbornik, ostati sa nama da zajednički djelujemo u parlamentu, na dobrobit građana Berana", kazao je Premović.

On je dodao da se neće desiti nikakva kriza u lokalnom parlamentu i da će ova vlast, koja je formirana opstati u naredne četiri godine.

"Ja trpim ovih dana napade iz SNP-a, i oni kažu da mi nećemo izdržati ni do decembra. Ostavili su 376 hiljada nenamjenaki potrošenih sredstava i preko dvadeset miliona duga, a nas optužuju da ništa ne radimo. Uradili smo više nego oni od 2014. Ostaćemo zajedno da radimo naredne četiri godine i građani će brzo vidjeti benefita našeg rada", rekao je Premovic.

Pokret, odnosno Grupa građana "Berane sad" je registrovana na tri člana neposredno prije lokalnih izbora koji su u Beranama održani u martu.

Oni su dio lokalne vlasti u ovom gradu koja je napravljena bez Socijalisticke narodne partije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније