Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

T.Г.

15. 09. 2022. 22:44 >> 22:41

REAGOVANjE DANILOVIĆA

"Iza krupnih riječi najlakše se sakriju mali ljudi"

Nakon pres konferencije koju je večeras održao premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, na kojoj je kazao da je u pregovorima o novoj vladi cilj Demokrata, Ujedinjene Crne Gore i Prave Crne Gore od starta bio da se pomogne DPS, reagovao je poslanik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

On je istakao da nije ni ljudski ni junački zakazati konferenciju i "popljuvati" ljude s kojima se dnevno dogovarate i dodao da se neke stvari ne uče u školi.

"Nedostaje Vam osnova pa je sve ostalo nemoguće da se sustigne.Prosudiće javnost ko koliko drži do riječi i principa. Vi ste za dvije godine promijenili više politika i političkih partnera nego ja cipela.", istakao je Danilović.

On je dodao Ujedinjena nikad nije pomagala DPS.

"Znate Vi dobro da smo časni ljudi i da nas je nemoguće potkupiti.Srušili smo Vladu u kojoj Vas je DPS postavio za premijera. Trebali bi to da nam cijenite jer smo Vas resetovali i vratili među onaj pošteni svijet koji Vam se obradovao 30. avgusta 2020. godine", naveo je Danilović.

On je istakao da iza krupnih riječi najlakše se sakriju mali ljudi.

"Mi za razliku od Vas ne tražimo ništa, samo smo alergični na dvoličnost. Ipak, pozivam Vas da se dogovorimo, a ne da strepimo svako jutro šta ste novo smislili za opravdanje i zbog čega od juče se kajete. Kolega Abazoviću, imam ja previše političkog iskustva da bi ste me iznervirali", naveo je Danilović.

Dodao je da ima života i poslije smrti, a ne poslije pada Vlade.

"Vjerujte mi na riječ, može se uraditi mnogo za Crnu Goru i malim koracima. Srećan put za Ameriku i da nam se vratite pametniji i skromniji", naveo je Danilović.

Čeka Vas mjesto u novoj Vladi,kako je naveo, među pobjednicima, i bolje tako nego da žalite za gubitnicima.

"Ujedinjena i ja Vam nismo neprijatelji ali to nije dovoljno - morate se i "vas dvojica" ispričati u avionu do Vašingtona. I neka pobijedi bolji jer sa ovim gorim lako izlazimo na kraj", zaključio je Danilović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније