Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

10. 09. 2022. 12:46 >> 12:42
1

DPS PORUČUJE

"Kiša iznenadila kotorsko Komunalno, nemaju vremena za čiščenje"

Prve septembarske kiše u Kotoru pokazale su nažalost da Komunalno DOO nije odradilo svoj ljetnji zadatak kako bi pripremilo grad za prve obilne padavinem saopštio je Opštinski odbor DPS-a Kotor.

“Poplavljeni pristupi školama, kišni kanali koji se prelivaju preko ulica i u svemu tome smeće koje pluta gradom jučerašnja su turistička aktrakcija koju nam je obezbijedilo Komunalno preduzeće. Ovakvo stanje je očekivano jer uprava ovog javnog preduzeća Kotoranima jasno daje do znanja da nema vremena da se bavi čistoćom u gradu jer su zauzeti drugim rabotama”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a tvrde da posao nije završen, iako su dobili nalog za čišćenje kanala od Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

“Već se maksimalni napor ulaže u revanšizam unutar preduzeća, u ponovnu izradu nove sistematizacije radnih mjesta kojom se nagrađuju podobni a ponižavaju kvalifikovani. Kruna njihovog licemjernog upravljanja preduzećem jeste namjera da se poveća nadoknada članovima Upravnog odbora, po principu ima se, može se“, naveli su iz kotorskog DPS-a.

Ističu da građani Kotora i kroz ovo vide da su revanšizam i populizam, kako navode, prioriteti uprave grada.

“A to najbolje znaju svi oni koji su dali podršku budžetu. Ostalo je samo da se nadamo da na narednom glasanju za budžet neće gledati svoje lične interese, nego interese grada i građana koji su ih birali.Na kraju, neizostavno pitanje za predsjednika Opštine - kada će Komisija za praćenje rada Komunalnog DOO Kotor, kao Vaš predlog od ljetos za rješavanje očiglednog problema zatrpanosti grada smećem i nikakvog rada ovog preduzeća, uopšte početi sa radom? Da li će to biti još jedna u nizu farsi ili ćete stvarno nešto preduzeti da grad opet bude čist?”, kazali su iz kotorskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније