Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 09. 2022. 11:29 >> 11:30
3

ABAZOVIĆ

"Nakon svake velike zapljene cigareta panika na dvoru"

Kad god se desi velika zapljena nelegalnih cigareta nastane još veća panika na dvoru, kazao je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

On se to napisao na Tviteru nakon što je potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu i ministar odbrane Raško Konjević objavio fotografiju na kojoj se nalaze Abazović i Zdravko Kosanović iz Nikšića i naveo da je on "vlasnik 'jučerašnjih' cigara iz Slobodne zone Bar".

 "Zato razumijem rezigniranost Konjevića kojem jedino preostaje da pokuša od mene napraviti njega samog", dodao je Abazović.

Premijer se izvinio Konjeviću što je, kako je kazao, juče palo tri miliona švercovanih cigara.

"Ruka pravde nikog ne štedi i jednaka je za sve. Ruka pravde nikog ne štedi i jednaka je za sve.
Dobro je što Raško zna čije su cigare, možda je zato i ćutao sve ovo vrijeme. Pametnome dosta. Tek je počelo, a već je korito presušilo. P. S. Raško, objavi fotografije sa svojim kolegama koje politički štitiš. Biće zanimljivo vidjeti koga si sve politički štitio, od Brajovića, do Veljovića i Maraš", napisao je Abazović na Tviteru.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније