Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ MINA ]

06. 09. 2022. 16:13 >> 16:09

EKSPLOZIJA

Najmanje 35 civila poginulo na sjeveru Burkine Faso

Najmanje 35 civila je poginulo, a 37 je povrijeđeno na sjeveru Burkine Faso kada je vozilo iz humanitarnog konvoja naletjelo na eksplozivnu napravu, saopštila je privremena vojna vlada te afričke države.

Konvoj se kretao prema glavnom gradu Uagaduguu, a incident se dogodio na području gdje su pripadnici oružanih grupa od 2015. godine pojačali napade na sela, policiju i vojsku, prenosi Rojters.

“Pratnja je brzo obezbijedila mjesto događaja i preduzela mjere za pomoć žrtvama”, navodi se u saopštenju vojne vlade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније