Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

06. 09. 2022. 11:17 >> 11:14

DONIJETA ODLUKA

SD samostalno na lokalnim izborima u Baru

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Bara, jednoglasno je donijeta odluka o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u tom gradu, saopšteno je iz te partije.

"Kao što sam i ranije kazao, okosnicu socijaldemokratije u Crnoj Gori uvijek je predstavljao Bar, pa je potpuno prirodno da SD nastupi samostalno na lokalnim izborima. Očekujemo da će građanke i građani Bara prepoznati kvalitet našeg izbornog programa koji će ubrzo biti predstavljen, a koji će promovisati najbolja izborna lista, po čemu smo se izdvajali u odnosu na ostale političke subjekte i na prethodnim lokalnim izborima", poručio je predsjednik OO SD Bar, Branislav Nenezić.

Izborna lista će, dodaje, biti garancija uspješnog izbornog rezultata i nema nikakvu dilemu da će spoj mladosti i iskustva koji bude predstavljen na njihovoj listi biti pokretač promjena i reformi u gradu.

Najbolji garant za to će biti, kako kaže, još snažnije učešće naše partije u lokalnoj vlasti koja će se nakon izbora konstituisati.

"Ovim putem želim da pozovem sve naše sugrađanke i sugrađane da nam se priključe i da u otvorenoj saradnji zajedno promovišemo sve planove, projekte i zadatke čijoj ćemo realizaciji težiti u narednom mandatu lokalne samouprave", rekao je Nenezić.

Sjednici Opštinskog odbora prisustvovali su i predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Damir Šehović, potpredsjednici Boris Mugoša i Danilo Orlandić, kao i generalni sekretar Miloš Čelanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније