Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

19. 08. 2022. 20:28   >>  20:45 1

"BLEFERSKI POTEZ"

Demokrate o inicijativi za rekonstrukciju: Neozbiljan politički pamflet

Poslanik Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović kazao je da inicijativa za rekonstrukciju 43. Vlade Crne Gore nije razrađena i da ne sadrži predlog strukture Vlade Crne Gore te da nije potpisana od strane 32 poslanika.

Poslanici koalicije "Crno na bijelo" i Socijalističke narodne partije (SNP) večeras su objavili Inicijativu za rekonstrukciju Vlade.

Bogdanović je kazao da je Inicijativu potpisalo 9 poslanika i to onih koji su formirali koaliciju sa DPS i Vladu sa DPS.

"Ovo je magla Inicijativa, klasičan bleferski potez, neozbiljan politički pamflet kojim ostaju pri ranijim stavovima da nema bilo kakvog dogovora prije nego što Vlada dobije podršku u Parlamentu", istakao je predsjednik Kluba poslanika Demokrate - Demos "Mir je naša nacija".

Takođe, kako je naveo, nema ni ostavke premijera, jer je, kako je ocijenio, jedna funkcija očito važnija od Crne Gore i njene izborne volje.

"Ostajemo pri našim stavovima da u prevarantske modele SNP i URA, sa DPS nećemo ulaziti", poručio je Bogdanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније