Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 08. 2022. 15:52   >>  15:58 2

"BOŽOVIĆA PREDLOŽIO ABAZOVIĆ"

Radović: Na sceni nezakoniti scenario DF-a i URA-e

Zbog izbora funkcionera DF-a Mila Božovića za novog predsjednika Opštine Budva lider budvanskih Demokrata Krsto Radović najavio je tužbu Upravnom sudu, jer je, kako kaže, na sceni nezakoniti scenario DF i Ure.

"Odbor povjerenika je imao isključivo pravo da Božovića ovlsti najviše mjesec dana nakon podnošenja ostavke predsjednika Opštine da obavlja funkciju a ne nikako da ga bira za predsjednika Opštine", istakao je Radović.

On je kazao da je Božovića direktno predložio Dritan Abazović u dogovoru sa gospodinom Mandićem.

"Ono što je dalji scenario nakon izbora Božovića za predsjednika Opštine Budva, da će potredsjednik Opštine biti neko iz Ure i tada će taj dogovor koji je napravljen između kolega iz Fronta i Ure biti definitivno završen. Način na koji se danas dešava ova "lakrdija", gramzivost gospode i iz Ure i iz DF-a, sve su to oni sami rekli 2020. godine, jer na isti ovakav način u suštini su DPS i gospodin Divanović došli ovdje. Mi ćemo ovu lakrdiju nakon što se završi danas predati Upravnom sudu i potražiti rješenje pred nadležmim organima", poručio je Radović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније