Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

09. 08. 2022. 14:12 >> 14:10

ZAMIJENILA ZARIĆA

Vukalović odbornica Prave Crne Gore u SO Herceg Novi

Predstavnici Prave Crne Gore Marini Vukalović je verifikovan mandat odbornice u Skupštini opštine Herceg Novi, saopšteno je iz te partije. Ona je na toj poziciji zamijenila Milana Zarića, predsjednika odbora Prave Crne Gore u Herceg Novom, koji je preuzeo vođenje Društva za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture u Opštini Herceg Novi.

Prava Crna Gora će nastaviti da podržava mlade i obrazovane ljude kao što je Marina Vukalović, koji žele da ostanu u svom gradu i doprinesu svojim znanjem i vještinama njegovom razvoju.

"Vukalović je prilikom izbora za odbornicu u Skupštini opštine Herceg Novi izjavila da joj je velika čast što će predstavljati Pravu Crnu Goru u Skupštini opštine Herceg Novi. Ispunila joj se želja da ostane u svom gradu i da svoj doprinos razvoju Herceg Novog", navode iz te partije.

Radiće, kako kaže, na tome da Herceg Novi bude sve više prepoznatljiv kao jedinstveno mjesto u Evropi i cijelom svijetu.

Ona je istakla da mladi ljudi nemaju dovoljno prostora za zaposlenje u Crnoj Gori i da zato nemaju dovoljno prostora da primijene svoje znanje, pa zato nažalost odlaze.

"Neophodno je da se opština Herceg Novi više angažuje na stvaranju novih radnih mjesta za mlade ljude u okviru svojih mogućnosti i kroz saradnju sa državnim organima", ističe Vukalović.

Nastaviće zato da se zalaže da naši mladi Novljani budu više uključeni u donošenje odluka od kojih zavisi njihova budućnost i da dobiju priliku da svoje znanje, koje su stekli u drugoj opštini i drugoj državi primijene u Herceg Novom, kako bi ojačali našu ekonomiju, turizam, infrastrukturu i slično.

"Herceg Novi treba da bude grad koji živi punim plućima tokom cijele godine. Prava Crna Gora će nastaviti da radi i doprinosi izgradnji pravog Novog, sa ciljem da se stvaraju sve bolji uslovi da svaka građanka i građanin Herceg Novom mogu odlično živjeti od svog rada u svom gradu i tako imati slobodu u svojim rukama", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније