Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

31. 07. 2022. 13:59 >> 13:56
5

ODBOR ZA SPAS ZETE

Danas bez blokade puta Podgorica - Bar

Odbor 'Za spas Zete' poručio je da danas neće biti blokade puta Podgorica - Bar zbog odluke da se neće održati sjednica Skupštine na kojoj je trebalo da se donese odluka o o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Glavnom gradu i Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Crne Gore, a kojima se definiše budući status Zete.

Sjednica Skupštine se neće održati zbog pogoršanog zdravstvenog stanja predsjednice Skupštine Danijele Đurović, kojoj je sinoć pozlilo, što je dovelo do prekida sjednice.

Iz odbora 'Za spas Zete' poručili su da je njihov pritisak urodio plodom i da neće doći do održavanja sjednice.

"Gospođi Đurović želimo brz oporavak. Još jednom pozivamo premijera Dritana Abazovića na razgovor, shodno stavovima koje je iznio, i na taj način dodatno potvrdio opravdanost naših zahtjeva", saopštili su oni i dodali da ovo nije kraj borbe.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније