Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

03. 07. 2022. 10:37 >> 10:35
1

U REZIDENCIJI NA CETINJU

Đukanović će sjutra ugostiti kapetane regente San Marina

Kapetani regenti Republike San Marino, Oskar Mina i Paolo Rondeli boraviće u ponedjeljak i utorak u Crnoj Gori, na poziv predsjednika države Mila Đukanovića.

Kapetane regente će sjutra u Rezidenciji na Cetinju, uz najviše državne počasti, dočekati Đukanović.

"Nakon upisivanja u knjigu gostiju, biće održan tete-a-tete razgovor koji će nastaviti susretom sa delegacijama", kaže se u saopštenju iz kabineta Đukanovića.

Navodi se da će Đukanović odlikovati kapetane regente Ordenom Crnogorske velike zvijezde, nakon čega su planirane izjave za javnost.

Drugog dana posjete, Đukanović i kapetani regenti San Marina učestvovaće na "Poslovnim razgovorima Crna Gora-San Marino” koji se organizuju u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore i nadležnim ministarstvima.

Kapetani regenti će tokom boravka u Crnoj Gori razgovarati sa premijerom Dritanom Abazovićem i potpredsjednicom Skupštine Brankom Bošnjak.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније