Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

09. 06. 2022. 12:33 >> 12:31
2

BIVŠI DIREKTOR PUCG

Lakićević postao dio tima Uprave prihoda i carina

Milan Lakićević, nekadašnji direktor Poreske uprave CG postao je dio tima Uprave prihoda i carina.

Kako su saopštili, Uprava prihoda i carina, na putu ka ostvarivanju svoje misije i vizije, posebnu pažnju poklanja kompetencijama kadra.

"Znanje, iskustvo, profesionalizam i integritet temelji su na kojima počiva uspješna realizacija definisanih ciljeva. Prepoznajući profesionalne kompetencije i cijeneći značaj doprinosa koji svojim znanjem i iskustvom može pružiti kroz savjetodavni rad, timu Uprave prihoda i carina pridružio se i dr Milan Lakićević. U periodu od 2013. do 2015. godine, g. Lakićević nalazio se na funkciji direktora Poreske uprave Crne Gore. Inače, on je redovni profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Kako kažu, Lakićević izvodi nastavu i na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, Studijama menadžmenta u Podgorici i Bijelom Polju, između ostalog, na predmetima Finansijski menadžment, Preduzetničke finansije, Korporativna analiza i kontrola, Korporativne finansije, Biznis analiza, Analiza poslovanja...

"Gostujući je profesor na postdiplomskim studijama Ekonomskog fakulteta u Banja Luci na predmetu Korporativne finansije. U periodu od 2007. do 2012. godine g.Lakićević je obavljao dužnost prodekana za naučno-istraživački rad i odnose sa javnošću na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, a bio je i rukovodilac smjera Računovodstvo i revizija na akademskim postdiplomskim studijama i smjera Menadžment investicijama na primijenjenim postdiplomskim studijama", kaže se u saopštenju.

Dodaju i da je Lakićević  predsjednik Revizorskog odbora AD „Elektroprivreda Crne Gore“ Nikšić i predsjednik Odbora direktora AD „Otrant Komerc“ Podgorica. Takođe, bio je član Upravnog odbora Instituta certifikovanih računovođa Crne Gore i Odbora za reviziju NLB Montenegrobanka AD Podgorica, a obavljao je i dužnosti člana Odbora direktora i predsjednika Odbora direktora u više privrednih društava u Crnoj Gori (AD „Bor“ Plav, AD FLZK Nikšić, AD „Željeznice Crne Gore“ Podgorica, AD „Barska plovidba“ Bar itd.).

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније