Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Nataša Mitrović/ M.M.Lj. ]

25. 05. 2022. 12:35   >>  13:10

OPŠTINA ULCINJ

Prekinuta sjednica, dva kandidata za mjesto predsjednika SO

Konstitutivna sjednica Skupštine opštine Ulcinj prekinuta je nakon verifikacije mandata odbornika jer su za mjesto predsjednika SO stigle dvije kandidature. Najstarija odbornica Jasmina Hasa iz redova DU Albanaca koja je preuzela predsjedavanje, kazala je da će biti obrazovana komisija koja se mora izjasniti o kandidatima.

Hasa je kazala da su za mjesto predsjednika SO Ulcinj stigle dvije kandidature, jedna iz redova DPS-a, a druga iz koalicije Za novi početak.

„S obzirom na to da su dva kandidata, procedura je da se formira komisija koja će odlučiti o njihovoj kandidaturi“, kazala je Hasa nakon čega je prekinuta sjednica.

Tome je prethodila verifikacija mandata odbornicima Skupštine Opštine Ulcinj.

Nakon toga se očekuje da predsjednik Skupštine sazove sjednicu na kojoj će biti izabran i predsjednik Opštine Ulcinj.

Podsjetimo, nosilac izborne liste koalicije Za novi početak Omer Bajraktari i predsjednik Force Genci Nimanbegu potpisali su koalicioni sporazum o formiranju vlasti u Ulcinju u naredne četiri godine.

Prema odredbama sporazuma, prve dvije godine funkciju predsjednika Opštine Ulcinj obavljati predstavnik koalicije Za novi početak, a potom predstavnik Force.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније