Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

23. 03. 2022. 15:01 >> 15:28
1

LOKALNI DPS

"Kotor pred prinudnom upravom"

Kotor je i dalje u blokadi, a sjednica lokalnog parlamenta zakazana za sjutra unaprijed je osuđena na propast, ocijenjeno je iz tamošnjeg odbora DPS-a.

"Akteri lokalne većine nijesu došli do novih dogovora, ali to je očekivano i pokazuje sve manjkavosti koalicije na vlasti. Time smo dovedeni pred uvođenje prinudne uprave i raspisivanje prijevremenih izbora, što je jedini lijek kada nosioci funkcija i obaveza nijesu spremni za ozbiljnu političku saradnju", kazali su iz DPS-a Kotor.

Podsjećaju kako od 2017. godine traje nestabilnost koalicione vlasti koja, saopštili su, "ne odustaje od ponavljanja ranijih grešaka".

"Nas to nikako ne raduje, radi građana i redovnog funkcionisanja grada, i tražimo da se nađe rješenje za redovno funkcionisanje grada, ponajprije u susret ljetnjoj turističkoj sezoni. Želimo da vjerujemo da ćemo nakon razrješenja političke krize u gradu, ove godine imati Festival pozorišta za djecu, prestižni Kotor Art i veličanstvene Don Brankove dane muzike - baš pod tim imenom", rekli su iz DPS-a.

Navode kako "živimo u vremenu neizvjesnosti, što naši politički oponenti nikako da shvate i postanu ozbiljni i odgovorni domaćini".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније