Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

14. 02. 2022. 19:19 >> 20:32
11

STANIĆ

"Nema dogovora sa GP URA i Demokratama"

Odbornik Socijaldemokratske partije na Cetinju Mirko Stanić kazao je da na Cetinju ne postoji nikakav dogovor sa GP URA i Demokratama, već da je formirana koalicija između SDP-a i Stare garde LSCG.

Stanić je to kazao novinarima, nakon sjednice lokalnog parlamenta na kojoj je izabrana nova predsjednica Milena Vujačić iz Stare garde LSCG. Za nju su glasali odbornici SDP-a, GP URA, Demokrata i Stare garda LSCG.

“Danas je realizovano obećanje koje je SDP lista dala, da ćemo sa izvorno suverenističkim, građanskim, crnogorskim snagama kreirati novu, bolju vlast na Cetinju. Danas se formira koalicija izvornih suverenističkih stranaka - SDP i Stare garde LSCG koja će u budućnosti, podržana, nadam se, od svih građanskih partija i odbornika na Cetinju, kojih u ovoj Skupštini nadam se ima dosta raditi na tome da Cetinje bude napredan grad i postane ono što treba da bude - istinska i prava Prijestonica Crne Gore u kojoj će svi građani živjeti život dostojan građana. Ne postoji nikakav dogovor između SDP, Ure i Demokrata. Ko pokaže bilo kakav pisani trag o bilo kakvom dogovoru, a kamoli koaliciji, ja se i moji prijatelji više ne bavimo politikom”, poručio je Stanić.

Kaže da je riječ isključivo o koaliciji između "SDP-a i građana" i Stare garde LSCG.

“Građani su prepoznali da je potreban novi način vladanja na Cetinju i nova uprava u našem gradu” rekao je Stanić.

Vladana Lompar, odbornica GP URA poručila je da će Vujačić imati njenu podršku u svakom momentu.

“Što se tiče gradonačelnika vidjećemo kako se se stvari odvijati u sljedećem periodu. Ono što je najvažnije jeste to što je vladavina DPS-a na Cetinju završena”, poručila je Lompar.

Ona je kazala da na Cetinju ima mnogo posla i da ko god bude vlast neće mu biti lako, ali je kako dodaje važno da se počne što prije.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније