Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z. [ Mina ]

28. 01. 2022. 19:39   >>  19:40 4

DEMOKRATE PORUČILE

"Ko protestuje ispred ambasada ne misli dobro Crnoj Gori"

Za izražavanje političkog ili bilo kojeg drugog vida nezadovoljstva građanima nije mjesto ispred ambasada i stranih diplomatskih misija, poručili su iz Demokratske Crne Gore i apelovali na građane da protest izražavaju na mjestima gdje se ne ugrožava bilo čije pravo.

Iz Demokrata su istakli da su Evropska unija, Sjedinjene Američke Države, Ujedinjeno Kraljevstvo i drugi najveći partneri, prijatelji i saveznici Crne Gore, i da će tako će uvijek biti.

Iz te partije su kazali da Crna Gora ima sopstvene institucije u kojima se donose odluke i rješenja od važnosti za crnogorsko društvo.

“Za izražavanje političkog ili bilo kojeg drugog vida nezadovoljstva građanima Crne Gore nije mjesto ispred ambasada i stranih diplomatskih misija u našoj zemlji”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su ocijenili da svako ko ima ideju da protestuje ispred predstavništava stranih diplomatskih misija ne misli dobro Crnoj Gori, jer istovremeno vrijeđa crnogorske prijatelje i saveznike, ali i unižava sopstvenu državu.

“Shodno navedenom, molimo svakog građanina da svoj protest izražava na mjestima gdje ne ugrožava bilo čije pravo, uz puno poštovanje zakona naše zemlje, kao i da protest izražava na miran i dostojanstven način”, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније