Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

23. 01. 2022. 09:07   >>  09:12 7

MARKOVIĆ

Opstrukcija Parlamenta je ugrožavanje ustavnog poretka

Opstruirati i sprečavati Parlament i poslanike da obavljaju svoje funkcije i dužnosti, uključujući i preispitivanje povjerenja Vladi - jeste ništa drugo do ugrožavanje ustavnog poretka Crne Gore, saopštio je poslanik DPS-a i bivši premijer Duško Marković.

"Posebnu odgovornost za format i sadržaj protestnih okupljanja imaju političari i javni funkcioneri, bilo da podstiču takve aktivnosti ili učestvuju u njima”, kazao je Marković na Tviteru.

On je poručio da demokratija ima svoj sadržaj samo kada ne ugrožava stabilnost države i sigurnost građana.

“Obrnuto - u situaciji ugrožavanja Ustavnog poretka na demokratiju se niko ne može pozivati niti ga to može abolirati!”, poručio je Marković.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније