Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 01. 2022. 15:48   >>  15:54 4

RASPRAVA

Martinović: On je politička kukavica; Konatar: Ponašaj se zrelo

Poslanici Demokratske Crne Gore i GP URA Vladimir Martinović i Miloš Konatar razmijenili su optužbe i nakon oštrih riječi danas sjednici skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu.

Nakon sjednice odbora Martinović je na Tviteru napisao da ga je Konatar teško uvrijedio na sjednici, dok je Konatar to negirao. Martinović je poručio da kad je ovaj čovjek spreman da iznosi laži onda neka ne čudi nikog što je spreman na najveću izdaju.

"Tako mi Bog pomogao, ovo je rekao jasno i glasno, a čule su još neke kolege. Jasno mi je zašto ova politička kukavica to ne smije ni da prizna. Još jednom ga pozivam da kaže Dritanu Abazoviću da dođe da mi ponovi njegove riječi ako mu basta”, napisao je Martinović na Tviteru.

Konatar za Portal RTCG tvrdi da nije uvrijedio Martinovića.

"Nije tačno da sam to izgovorio. Gospodin Martinović treba da se ponaša zrelo, odgovorno i u skladu sa javnom funkcijom koju obavlja. Odrasli smo ljudi, a ne djeca", zaključio je Konatar.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније