Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

20. 01. 2022. 12:53   >>  12:54 13

IVANOVIĆ

SNP neće iznevjeriti pobjedu ostvarenu 30. avgusta

SNP neće i nije iznevjerila pobjedu koju smo ostvarili zajedno sa koalicionim partnerima tog 30. avgusta, ali ne možemo da dozvolimo da sadašnja Vlada na čijem je čelu Zdravko Krivokapić to učini. Nismo zadovoljni radom Vlade, a posebno premijera, jer nije ispunio ništa što je obećao, a morao je mnogo toga da učini", kazao je šef kluba poslanika Dragan Ivanović na sjednici Odbora SNP Glavnog grada Podgorica koja je održana sinoć.

Ivanović je kazao prisutnima da nema razloga za nerazumijevanje i pogrešan stav javnosti oko poteza SNP u veoma teškoj političkoj situaciji u kojoj se država danas nalazi "zahvaljujući nesmotrenoj i pogrešnoj politici premijera Zdravka Krivokapića.

"Krivokapić pokušava da optuži nas, čijim je glasovima na izborima 30. avgusta 2020. godine postao predsjednik Vlade, da radimo protiv interesa građana. Socijalistička narodna partija nikada nije izdala svoj program i svoje principe, jer su oni zacrtani sa našim narodom prije 24 godine kada smo krenuli u obračun sa DPS-om koji je tada počeo da ponižava Crnu Goru i njene građane politikom korupcije i kriminala. Odakle Krivokapiću pravo da unosi sjeme zla u SNP, tvrdnjama da u poslaničkom klubu imaju, kako kaže, makar dva poslanika koji nijesu za manjinsku vladu. Uvjeravamo javnost da je poslanički klub, kao i cijela partija jedinstvena u stavovima, a to da li ćemo podržati manjinsku vladu ili ne, odlučiće kao i uvijek organi partije“, naglasio je Ivanović.

Kako ističu u saopštenju, on je podsjetio da poslanici SNP-a nijesu potpisali inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi i naglasio da je manjinska vlada jedno od mogućih rješenja za izlazak iz krize. Tu manjisku vladu, pojasnio je Ivanović, može da podrži ko god hoće, ali je sigurno da u njoj neće biti DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније