Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

19. 01. 2022. 16:11 >> 16:12
17

KONATAR SPAJIĆU

"Biramo evropski put Crne Gore"

Šef kluba poslanika "Crno na bijelo" Miloš Konatar poručio je ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću da fotelje nisu sve u životu. On je to naveo na Tviteru, odgovarajući na Spajićeve navode da potpredsjednik Vlade Dritan Abazović mora podnijeti ostavku ili povući inicijativu da se Vladi provjeri pdorška u parlamentu. 

"Nadam se da to razumijete i ti i Jakov Milatović,  jer ste u tim foteljama najviše zahvaljujući Dritanu Abazoviću. Mi sada biramo između evropskog puta Crne Gore i Crne Gore izolovane i pod sankcijama. Pokret URA bira Crnu Goru u Evropi", navodi Konatar. 

On kaže da će Dritan Abazović ostati upamćen kao jedan od najhrabrijih ljudi u Crnoj Gori, za koga su građani glasali i koji je ispunio sve što je obećao i nikad nije pao pod pritiskom.

"Ne dozvoli da zbog bilo čije fotelje, makar i svoje, baciš pod noge istinu i pristojnost", rekao je Konatar. 

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније