Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

18. 01. 2022. 12:08 >> 12:12
8

KRAPOVIĆ PITA

"URA da odluči - evropska ili Branova CG"

Funkcioner Demokrata Dragan Krapović pozvao je Građanski pokret URA da se odluči jesu li za evropsku, prozapadnu i evroatlantsku ili Branovu Crnu Goru

Krapović je odgovorio potpredsjedniku Građanskom pokretu URA Goranu Đuroviću, koji je ranije saopštio da se Crna Gora trenutno nalazi između dva puta.

"Odgovorićemo konkretno i u cilju da naš odgovor razumije svaki građanin Crne Gore, a posebno oni koji trideset godina na svojoj koži osjećaju šta je i kakav je kriminogeni sistem DPS-a. URA da se odluči: evropska, prozapadna, evroatlanska ili Branova Crna Gora. URA da kaže, ko im je 3. decembra prošle godine (Abazović javno potvrdio) ponudio 21 milion eura za promjenu izborne volje građana", rekao je Krapović.

On je kazao da URA pokuašava da Demokratama prikači Miloševića, "a upravo je Ura potpisala Memorandum o rušenju vlasti sa partijom koja je vršila vlast sa SPS-om, a potom pozvala DPS u koaliciju, partiju koja je produkt Slobodana Miloševića".

"URA da kaže zašto baš sada kada je izabran novi TS kreću u rušenje vlasti. URA da kaže, kako će ispuniti obećanje o hapšenju visokih funkcionera DPS-a, poput Petra Ivanovića i brojnih drugih aktera visoke korupcije, ako će upravo sa njima vršiti vlast na državnom nivou? Jedan koruptivno-kriminalni sistem se pobjeđuje tako što se revitalizuje narodnom voljom poraženi kreator tog sistema? URA da kaže zašto želi vršiti vlast sa onima koji su glasali protiv Budžeta, većih plata za radnike, većih penzija, protv naknada majkama i drugih socijalnih davanja, ako je tvrdila da će srušiti vlast ako se ne izgalsa Budžet", kazao je Krapović.

URA bi, kako je saopštiol trebalo da kaže zašto je obmanula javnost tvrdnjom da nije pregovarala sa DPS, dok je sinoć Pavićević potvrdio da je bilo više pregovaračkih susreta.

"Sve je konačno jasno i na čistini: varaju vas po istoj matrici kako vas je varao DPS punih 30 godina, a koja glasi: ko nije sa DPS taj je protiv države, protiv EU integracija, protiv evropskih vrijednosti, a u stvari to govore kako bi zaštitili fotelje i ponuđene milione. Demokratska Crna Gora je državotvorna, prozapadna, proevropska partija koja se zalaže za državu socijalne pravde i vladavinu prava, i kao takvi smo garant da niti jedna prevara građana neće proći", zaključio je Krapović.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније