Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

20. 10. 2021. 13:28   >>  13:29 7

MEDOJEVIĆ

"Vrijeme je da Krivokapić ode"

Lider Poreta za promjene Nebojša Medojević ocijenio je da je neodrživa Vlada u kojoj ministar policije nije lojalan premijeru i u kojoj premijer ne može da smijeni svog službenika sa pozicije direktora policije.

"Ako premijer ne može da uspostavi funkcionalni autoritet u Vladi, onda je vrijeme da podnese ostavku i otvori prostor za rješenje krize", kazao je Medojević.

On dodaje da slaba Vlada i premijer bez autoriteta dovode zemlju u opasnu situaciju da se politički procesi odvijaju spontatno i bez kontrole.

Upozorava da mafija neće sjediti skrštenih ruku i sigurno će, kaže, iskoristiti ovaj institucionalni nered i haos da ostvari svoje ciljeve.

"Ugrožen je mir i stabilnost i ustavni poredak. Krivokapić ne može da nosi toliki teret na svojim plećima. Vrijeme je da ode. Stanje u zemlji zahtjeva ozbiljne, hrabre patriote i državnike koji bi napravili opšti društveni konsenzus oko vitalnih nacionalnih interesa i obezbjedili neophodnu političku volju za radikalne reforme i obračun sa DPS mafijom", kazao je Medojević.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније