Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

14. 09. 2021. 23:26 >> 23:27
6

MITROVIĆ

"Krivokapić destabilizovao zemlju"

Poslanik DPS-a Ivan Mitrović saopštio je da su premijer Zdravko Krivokapić i njegova Vlada sve uradili da u ovih deset mjeseci zavade građane i destabilizuju crnogorsko društvo udarajući u njegove temelje - građanski mir, vjersku i nacionalnu toleranciju.

"Da Zdravko Krivokapić ima imalo srama, najprije bi se izvinio građanima koje je 5. septembra trovao bojnim otrovima, a onda bi pokajnički saopštio ko je iz njegovog kabineta izvor lažne informacije da je na policiju bačen „molotovljev koktel“. Premijer iz čije su kancelarije neovlašćena lica vodila hemijski i hibridni rat huškajući policiju na građane, posljednji je koji ima pravo da priča o mržnji i podjelama", saopštio je Mitrović.

On ističe da uzalud premijer napadom na DPS pokušava da sebe spase od političke i pravne odgovornosti za događaje kojima je, kako navodi, po sopstvenom priznanju, neovlašćeno rukovodio.

"Pošto se samooptužio da li iz „naivnosti“ ili da bi fascinirao svoje mentore – šta god – nadležnim organima neće biti teško da utvrde krivicu Krivokapića koji će pored ostalog biti upamćen kao neko ko je destabilizovao zemlju, doveo je u ogroman bezbjednosni rizik, trovao ogromnom količinom bojnih otrova i gađao gumenim mecima svoje građane, da bi zadovoljio one koji su ga instalirali na mjesto premijera", zaključio je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније