Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 07. 2021. 14:30 >> 14:36

JEDNOGLASNA ODLUKA

Vlado Božović na čelu barskog SDP

Opštinski odbor SDP Bar jednoglasno je za predsjednika Opštinskog odbora u narednom mandatu izabrao Vladimira - Vlada Božovića.

U saopštenju ističu da je Vlado Božović diplomirani ekonomista, potiče iz ugledne barske porodice, koja je od prvih višestranačkih dana bila privržena socijaldemokratskoj i ideji nezavisne, građanske Crne Gore. Bio je na čelu omladinske organizacije SDP, a na državnim i lokalnim izborima kandidat za poslanika i odbornika.

"Izborom Božovića za predsjednika Odbora u narednom periodu ćemo na najbolji mogući način predstaviti naš plan za Bar, koji mora postati primorski centrar Crne Gore. Opštinski odbor je na sjednici, kojoj su prisustvovali Raško Konjević, predsjednik SDP i Borislav Banović zamjenik predsjednika SDP, dao nepodijeljenu podršku aktivnostima poslaničkog kluba SDP u Skupštini Crne Gore, kao i odborničkog kluba SDP u SO Bar, uz zaključak da je neophodan konstantan rad kako bi ideje, program i zakonski predlozi SDP došli do što više građana", naglašavaju u saopštenju SDP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније