Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 09. 2020. 12:58 >> 12:58
21

ČESTITKA FEJZIĆA

Bečić partner i prijatelj Islamske zajednice

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić čestitao je predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću izbor za prvog čovjeka zakonodavnog doma.

Prema ocjeni Fejzića, Bečićevim izborom, ojačanim podrškom manjinskih naroda, prepoznat je "njegov kohezivni potencijal i istrajnost u promociji građanske, multivjerske i multietničke zajedničke Crne Gore".

"Očekujem da će dani pred nama svjedočiti da je Crna Gora na čvrstim, sekularnim načelima uz afirmaciju ljudskih prava i sloboda, koja podrazumijevaju visok standard vjerskih sloboda, najbolji put za sve nas. U tom smislu Islamska zajednica Vas doživljava kao partnera i prijatelja", navodi Fejzić u čestitki.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније