Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

24. 09. 2020. 17:35 >> 17:40
18

POŽELIO MU USPJEH

Đukanović čestitao Bečiću na izboru

 Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je Aleksi Bečiću na izboru za predsjednika Skupštine i poželio mu uspjeh u obavljanju te odgovorne dužnosti, na dobro države i svih njenih građana.

"Sporazum koji ste nedavno potpisali sa koalicionim partnerima, kojim se afirmiše evropski i evroatlantski put Crne Gore, garantuje poštovanje preuzetih međunarodnih obaveza i izražava spremnost za nastavak reformi i brže usvajanje evropskih standarda, potvrđuje ispravnost dobro odabranog i trasiranog strateškog kursa naše države“, naveo je Đukanović.

On je rekao da vjeruje da će, i u novim političkim okolnostima, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima, svi obezbijediti maksimalnu posvećenost ekonomskom i demokratskom razvoju zemlje.

„I daljoj izgradnji crnogorskog građanskog multietničkog društva“, dodaje se u čestitki Đukanovića.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније