Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 09. 2020. 19:00 >> 19:06
10

DPS GLAVNOG GRADA

Još snažnije za građansku i evropsku CG

Demokratska partija socijalista će biti istrajna u zaštiti državnih nacionalnih interesa, uz ocjenu da su emancipacija Crne Gore, jačanje njenog državnog identiteta i usvajanje vrijednosti razvijenih demokratskih društava, jedni od najvažnijih. To je jedna od poruka sa sinoć održane sjednice odbora DPS Glavnog grada, kojoj je prisustvovao i predsjednik te partije Milo Đukanović.

Kako je saopšteno iz DPS-a, na sjednici su razmatrani rezultati nedavno okončanih parlamentarnih izbora, uz detaljnu analizu i osvrt na rezultat ostvaren u Podgorici.

"Konstatovano je da je Demokratska partija socijalista i u Podgorici i u Crnoj Gori i dalje ubjedljivo najjača partija koja je ostvarila najbolji pojedinačni izborni rezultat. Ipak, imajući u vidu okolnost da ostvareni rezultat nije dovoljan da bi se sa dosadašnjim koalicionim partnerima formirala vlast, konstatovano je da se on ne može smatrati zadovoljavajućim. U tom kontekstu, biće preduzete opsežne analize u cilju otklanjanja nedostataka i unapređenja partijskog rada u narednim mjesecima", navodi se u saopštenju DPS Glavnog grada.

Dodaju da je na sjednici iskazano zadovoljstvo ostvarenim rezultatima politike DPS u prethodnim decenijama.

"Takođe, iskazana je spremnost svih djelova partijske strukture Glavnog grada da i dalje beskompromisno brane temeljne vrijednosti naše države: građansko društvo, multietničnost, evro - atlantski put Crne Gore. U tom smislu iskazana je i puna podrška Milu Đukanoviću da sa pozicije predsjednika države i predsjednika najjače i najbrojnije političke partije u Crnoj Gori, nastavi da afirmiše politiku koja je Crnu Goru uvela u članstvo najmoćnijeg vojnog saveza, načinila od nje jednu od najrazvijenijih država Zapadnog Balkana i dovela je pred vrata članstva u EU", zaključuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније