Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.M.

14. 09. 2024. 16:54 >> 16:54

TRAŽE ISPUNJENJE ZAHTJEVA

Gornja Gorica: Mještani blokirali saobraćaj, prijete radikalizacijom

Mještani podgoričkog naselja Gornja Gorica danas su blokirali jednu od raskrsnica u tom mjestu.

Riječ je o ukrštanju ulica Ličke i Kosmajske. Mještani zahtijevaju da u njihovom naselju budu postavljeni ležeći polcajci, ali i da bude formiran kružni tok.

Ukoliko se to ne dogodi, najavljuju radikalizaciju protesta, pri čemu ističu kako niko od nadležnih do sada nije uradio ništa na rješavanju problema sa kojim su suočeni, iako su im se obraćali.

"Imamo smo proteste svakodnevno jer smo očekivali da će se nešto riješiti. Ovo je crna tačka u gradu. Svakodnevno smo izloženi rizicima, što za nas, što za djecu. Sa bulevara se nemoguće uključiti. Svjedoci smo da je ovaj bulevar jednom otvoren, ne znamo šta je otvoreno s obzirom da smo svi svjesni da nije završen jedan dio saobraćajnice", kazao je jedan od učesnika protesta, a prenosi Dan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније