Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

29. 08. 2024. 16:08 >> 16:08
Čitaj mi:

INJAC

Besplatan prevoz gradskim autobusima tokom septembra

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac saopštila je da će besplatan prevoz autobusima gradskog preduzeća ,,Putevi” važiti tokom cijelog septembra, navodeći da takva odluka donosi benefite i gradu i građanima.

"Drago mi je što smo u prilici da na ovaj način obilježimo Evropsku nedelju mobilnosti i promovišemo usluge gradskog prevoza koji se kontinuirano unapređuje. Ujedno, ovo je najbolji način da odgovorimo na potrebe građana koji koriste ove usluge”, kazala je Injac.

Prema njenim riječima, brojni servisi i usluge koje Glavni grad omogućava su unaprijeđeni zahvaljujući ukidanju neproduktivne potrošnje i racionalizaciji troškova koji su opterećivali budžet grada.

Odluka o besplatnom prevozu realizovaće se zahvaljući Sekretarijatu za saobraćaj i gradskom preduzeću ,,Putevi” koji su odgovorni pristupili planiranju aktivnosti koje se odnose na realizaciju odluke.

"Prošle godine smo imali veoma pozitivno iskustvo sa primjenom ovakve odluke i uspjeli smo da ispunimo sve preduslove kako bismo građanima ponudili ovu značajnu pogodnost i ovog septembra. U velikoj mjeri smo unaprijedili javni prevoz i nastavićemo sa ulaganjima koja će dodatno poboljšati sve naše usluge", kazao je Ninoslav Kaluđerović, sekretar Sekretarijata za saobraćaj.

Značajna novina je, navodi, da se ove godine besplatan prevoz gradskim autobusima omogućava tokom cijelog septembra što je značajno duži periodu u odnosu na prošlu godinu kada je besplatan prevoz omogućen od 11.09. do 30.09. 2023. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније