Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

28. 08. 2024. 15:47 >> 16:06
Čitaj mi:

MARKOVIĆ

"Prevoz đaka na čekanju zbog nezdravih političkih ambicija"

Poslanica Pokreta Evropa sad Branka Marković saopštila je da su od prvih najava koje su se odnosile na rušenje vlasti u Podgorici ukazivali na to da takav potez može štetiti interesima građana Podgorice.

"Ipak nezdrave političke ambicije pokreta URA, odbornice PZP-a i Milatovićevih službenica, rodbine i kumova su preovladale, a time su zakomplikovane procedure koje se odnose na donošenje značajnih odluka koje za Glavni grad. Naime, prethodna odluka koja se odnosila na prevoz učenika prestala je da važi te se u okviru Skupštine mora donijeti nova, ali izborni proces u određenoj mjeri usložnjava procedure zbog čega ni nekoliko dana prije škole nemamo riješenu situaciju", kazala je Marković.

Dužna je, navodi, da podsjeti javnost da je na inicijativu gradonačelnice Injac, prošle godine tokom septembra donijeta posebna odluka o besplatnom prevozu za sve građane Podgorice.

"Takva namjera postoji i ove godine, a pogodnost će biti omogućena u slučaju da gradonačelnica obezbijedi pozitivno mišljenje Agencije za sprječavanje korupcije kako bi bile ispoštovane sve zakonske procedure. Na taj način, djelimično bi se tokom septembra prevazišla situacija u vezi sa prevozom i uvjerena sam da ćemo kao odgovoran politički subjekt sa upravom grada ubrzo pronaći najbolje, dugoročno rješenje koje če itekako pomoći roditeljima u planiranju budžeta za svoje đake. Svakako, građani će već 29. septembra imati priliku da daju odgovor na politički neodgovorne poteze opozicije koja je mjesecima bila trojanski konj nama kao većini. Mi ćemo, kao i do sada, nastaviti da radimo isključivo za interese građana", zaključila je Marković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније