Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.M.Lj. [ gradski portal ]

16. 04. 2024. 12:29 >> 12:29

GODIŠNJICA RADA UPRAVE

Injac: Trebalo nam je vremena da riješimo haotično stanje koje smo zatekli

Povodom godišnjice rada uprave Glavnog grada, gradonačelnica Olivera Injac kazala je da su zatekli haotičan sistem i mnoge projekte sa zastarjelom dokumentacijom pa im je trebalo dodatno vrijeme i trud da riješe mnoge probleme, ali da su uspjeli.

Ona je saopštila da je prethodna godina bila vrlo uspješna. Cilj im je, kako kaže, da osnaže društvo i da služe građanima.

“Komunikacija sa građanima je znatno unaprijeđena. Planirani su novi električni autobusi, nova šetališta pored Morače i Ribnice. Budžetom je izdvojeno tri miliona za zelene površine. Radili smo na povezivanju sa državnim institucijama kako bi nam omogućile da ubrzamo proces efikasnosti u Podgorici”, navela je Injac.

U toku je, kako kaže, implementacija novih e-servisa što će imati mnogostruke benefite.

“Plan nam je i da u saradnji sa resornim ministarstvom dodatno poboljšamo rad svih škola. Potpisali smo i nekoliko memoranduma o saradnji. Prethodna godina je najuspješnija godina u pogledu turizma. Vjerujemo da će svaka naredna godina još uspješnija. Najviše sam ponosna na poboljšanje političke kulture i kulture dijaloga kao i profesionalizacije lokalne samouprave”, istakla je Injac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније