Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ R.B. ]

25. 12. 2023. 13:30 >> 13:51
1
Čitaj mi:

BLOK 5

Ni mjesta na parkingu, ni rješenja na vidiku

Problem sa parking prostorom u podgoričkom naselju Blok pet posljednjih mjeseci je kulminirao, a o tome najbolje svjedoči fotografija čitateljke Portala RTCG. Osim što, kako se može vidjeti, nema mjesta, teško je i isparkirati automobil budući da se vozači "snalaze" tako što vozila ostavljaju po sredini parkinga i onemogućavaju ostale da izađu.

Kako je Portal RTCG i ranije pisao, radnim danima, u jutarnjim i večernjim satima, na najvećem parkingu u Bloku pet gotovo je nemoguće doći do mjesta.

Parking sem stanara dva solitera od 16 spratova i obližnje zgrade, koriste i gosti više kafića, ujutru pacijenti Doma zdravlja i laboratorije, a u večernjim satima rekreativci koji dolaze u obižnje sportske objekte...

U komšijskim Viber grupama svakodnevno se dijele fotografije nepropisno parkiranih automobila.

Stanari tvrde da su situaciju prijavljivali komunalnim službama, ali da se "pauk" ne pojavljuje.

Kazna za nepropisno parkiranje po prekršajnom nalogu iznosi 60 eura, dok se premještanje auta specijalnim vozilom "pauk" naplaćuje 65 eura, pa ukupna kazna za sankcionisano vozilo iznosi 125 eura.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније