Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ A.B. ]

21. 09. 2023. 16:58 >> 17:00

DPS O DEPOU VIŠEG SUDA

"Odgovorite ko je dozvolio Abazoviću da ometa istragu oko tunela""

Još nema odgovora ko je dozvolio premijeru Dritanu Abazoviću da kontaminira dokaze i ometa istragu, prokomentrisali su iz DPS-a slučaj obijenog depoa u zgradi Višeg suda u Podgorici.

"Prošlo je više od sedam dana od kada je Abazović, organizovao obilazak i kontaminaciju mjesta na kome je izvršeno krivično djelo, a javnost nije saznala ko je dozvolio licima koja nemaju veze sa istragom da je ozbiljno narušavaju. Nećemo dozvoliti da se ovo pitanje ignoriše kao „nevažno“, jer veoma je važno kako tehnički premijer i njegovi ministri svjesno i tendenciozno krše zakone, i za to ne snose nikakve posljedice", navode iz DPS-a. 

Iz ove partije su apelovali na nadležne i na v.d. VDT Tatjanu Begović da građane obavijesti koji tužilac je dozvolio Abazoviću i dvojici njegovih kolega da organizuju PR događaj na mjestu sa koga su stručna i ovlašćena lica u skafanderima u to vrijeme prikupljala dokaze.

"Nećemo dozvoliti da se ovo pitanje ignoriše kao „nevažno“, jer veoma je važno kako tehnički premijer i njegovi ministri svjesno i tendenciozno krše zakone, i za to ne snose nikakve posljedice. Ako živimo u anarhiji, a ovaj događaj je samo jedan u nizu namjernih kršenja zakona kojima cijela javnost svjedoči, onda to treba i reći i predočiti posljedice nepostupanja nadležnih organa, koje samo pospješuje nepoštovanje pravnih akata ove države", zaključili su iz DPS-a. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније