Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

Borba.me/M.L.B.

05. 10. 2024. 22:03 >> 22:16
1
Čitaj mi:

“NIJE VRIJEME ZA UCJENE”

Vučurović: Vidim listu Milatovića i URE kao dio buduće vlasti

Poslanik Nove srpske demokratije i koalicije Za budućnost Crne Gore Jovan Vučurović kazao je večeras gostujući na TV Prva da kao dio buduće vlasti u Podgorici vidi listu Jakova Milatovića, kao i građanski pokret URA.

„Mislim da GP URA treba da ima u vidu da smo ih zvali u vlast kada nam nisu bili potrebni iako saopštavaju neistine na račun naše koalicije. I u Nikšiću je URA dio vlasti u Nikšiću iako nisu bili potrebni 2021. godine jer smo mi i Demokrate imali dovoljan broj mandata ali smo željeli da budemo pošten partner. To smo uradili i u Podgorici da bi oni izglasali skraćenje mandata u Skupštini Podgorice“, kazao je Vučurović.

On poručuje da nije vrijeme da bilo ko koga ucjenjuje, već da je bitno da se formira vlast u korist građana Podgorice.

Na pitanje o eventualnoj manjinskoj podršci koju bi lista “Za bolju Podgoricu” ponudila svim političkim akterima, Vučurović navodi da svaki čovjek koji je glasao za te organizacije, to su anti DPS glasači.

„Moramo znati i nešto što nas uči i politička istorija Crne Gore u proteklih 30 godina. Svi oni koji su pravili aranžmane sa DPS-om su nestajali sa političke scene. Dovoljno je podsjetiti na Pajovića i Kilibardu. Svi koji su pravili takvu vrstu aranžmana su nestajali sa političke scene. Ja mislim da je Milatović politički edukovan i obrazovan čovjek da zna da se sa Đukanovićem ne mogu praviti te vrste aranžmana. Neko je mislio da je on otišao iz politike. On šalje jasne poruke da je on tu i dalje, da on želi da se i dalje pita“, kazao je Vučurović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније