Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.B.

22. 10. 2024. 22:34 >> 22:40
Čitaj mi:

Đeljošaj U VAŠINGTONU

Raste interesovanje američkih investitora za ulaganja u Crnu Goru

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj se nakon potpisanog Memoranduma o ekonomskoj saradnji susreo sa biznis zajednicom u Vašingtonu i poručio da ga raduje veća zainteresovanost investitora za ulaganje u Crnu Goru, te naglasio da je naša zemlja otvorena za sve američke investitore.

"Svi ministri su dali svoj doprinos da predstavimo sve mogućnosti i potrebe Crne Gore. Poslali smo jasnu poruku da je naša država otvorena za investicije. Shvatili su da je Crna Gora napredna država koja korača prema Evropskoj uniji, da vrijedno radimo na suzbijanju kriminala i korupcije odnosno da činimo sve da stvorimo povoljan poslovni ambijent za ulaganja i nove investicije", navodi se u saopštenju.

Kako dodaje, raduje iskazana zainteresovanost američke biznis zajednice za ulaganja u Crnu Goru.

Đeljošaj predvodi crnogorsku delegaciju na Ekonomskom dijalogu u Vašingtonu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније