Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.L.B.

12. 09. 2024. 22:15 >> 22:15

REAGOVANJE

"EPCG već zaradila 7.000.000 eura od Prve banke, na osnovu kamata"

Iz Prve banke Crne Gore reagovali su danas na navode predsjednika Odbora direktora EPCG, Milutina Đukanovića, koje je iznio u PR tekstu pod naslovom „Snabdijevanje, trgovina, KAP, Prva banka - odluke od vitalnog značaja za poslovanje EPCG“, objavljenom i na našem portalu.

Iz Prve banke poručuju da se prostom matematičkom računicom na osnovu iznijetih podataka može utvrditi da je EPCG do sada prihodovala od Prve banke Crne Gore cirka 7,1 miliona eura po osnovu kamata na subordinisani dug u periodu od 31.03.2010. do 01.10.2024. godine.

"Do kraja roka dospjeća subordinisanog duga (01.04.2028.) EPCG će prihodovati još cirka 1,3 miliona eura, tako da će ukupan prihod EPCG po osnovu subordinisanog duga od Prve banke Crne Gore iznositi cirka 8,4 miliona eura. Prva banka Crne Gore se profesionalno i sa punom odgovornošću odnosi prema depozitima svojih klijenata i njihovo povjerenje ničim nije dovedeno u pitanje, što se vidi i iz činjenica koje je predsjednik EPCG iznio", zaključuje se u reagovanju Prve banke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније