Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

K. J.

11. 09. 2024. 12:30 >> 12:27
Čitaj mi:

Radulović-Zakonjšek

Sektor pomorstva treba valorizovati

Ministarstvo pomorstva i Transportna zajednica imaju prostora za saradnju, poručeno je nakon sastanka ministra Filipa Radulovića i direktora Transportne zajednice Mateja Zakonjšeka.

Radulović je upoznao direktora Transportne zajednice sa planovima resora na čijem je čelu posebno ističući izmjenu zakonskih propisa koji će dodatno obezbijediti sigurnost na moru ali i bolje očuvanje životne sredine i ekoloških standarda.

Direktor Transportne zajednice Metej Zakonjšek naglasio je značaj sektora pomorstva koji ima potencijal koji treba valorizovati.

Sagovornici su se saglasili da je potrebno ulagati u crnogorsku pomorsku infrastrukturu. Posebno su istaknuti projekti koji će doprinijeli modernizaciji pomorskih kapaciteta.

Na sastanku je dogovoreno da će naredne godine Ministarstvo pomorstva i Transportna zajednica zajedno obilježiti Evropski dan pomorstva i to zajedničkim aktivnostima u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније