Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.

09. 09. 2024. 12:48 >> 12:57
Čitaj mi:

PEJOVIĆ

"Najveća inflacija bila za vrijeme Milatovićevih koalicionih partnera"

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je obezbijedio nula investicija i nula sredstava na prihodnoj strani za proteklih godinu dana svog predsjedničkog mandata, saopštio je potpredsjednik Skupštine Crne Gore i član predsjedništva PES Boris Pejović.

"Sada traži da se ne usvoje određeni zakoni, iako zna da se moraju usvojiti svi i iz domena poreskih reformi, kako bi se obezbijedila implementacija programa Evropa sad 2", istakao je on. 

Milatović se, kako je kazao, zalaže istovremeno za bolji standard građana, a konkretan doprinos, ravan nuli.

"Kad su cijene u pitanju, Vlada ograničava marže, a predsjednik opet uvodi samo brigu.Takođe, kad smo kod cijena, najveća inflacija je bila za vrijeme vlasti koalicionih partnera Jakova Milatovića", poručio je Pejović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније